Funky girl bookmark

Can you ever have too many bookmarks? For me that answer is no! I love reading and I rarely manage to read just one book at a time. I am also terribly good at misplacing my bookmarks so having an extra supply of those is great. With a kid that also loves to read it’s just a great way to keep making bookmarks!

Går det ann å ha for mange bokmerker? Jeg tror ikke det. Jeg leser stort sett mer en enn bok av gangen, og har ikke alltid like god kontroll på hvor jeg legger fra meg bokmerkene når en bok er lest ut, så det er en god ide å ha flere liggende. Når i tillegg det er en som har begynt å lese i år så har man rett og slett enda en god grunn til å lage bokmerker!

I opted for pink, for a change, for this bookmark. I’ve used various dies from La-La Land Crafts, Memory Box and Precious Marieke, some washi tape, embossed a background and coloured up a stamp from Huldra Designstudio.

Jeg har laget et rosa bokmerke med La-La Land Craft, Memory Box og Precious Marieke dies, litt washi tape. Den hvite bakgrunnen er embosset og stempelet jeg fargela er fra Huldra Designstudio.

Comment away

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.